2
In samenwerking met Eureka Textiel BV hebben wij ons eigen merk thermokleding opgezet: 24-seven.
twenty
over ons
4
Wij bieden zowel skisokken als thermoshirts als thermobroeken aan. Allemaal van ons eigen merk 24-seven.
four
Producten
7
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op het nummer 013-5055980 of via het contactformulier.
seven
Contact
Over 24-SEVEN

Thermokleding 24-seven

Op zoek naar thermokleding van een hoge kwaliteit? Kijk dan naar de fantastische thermokleding van het merk 24-seven. Deze thermokleding wordt dankzij speciale technieken naadloos geweven voor een uitstekend gebruikersgemak. Met thermo shirts en thermo sokken van dit merk hebt u als het ware een tweede huid die uitstekend isoleert. Tegelijkertijd is deze thermokleding speciaal ontwikkeld voor buitensporten. Transpiratievocht wordt niet vastgehouden, maar juist afgevoerd zodat de vorst hier geen vat op krijgt. Hierdoor is 24-seven thermokleding uitstekend geschikt voor buitensporten zoals:

  • Skiën
  • Snowboarden
  • Mountainbiken
  • Hiken
  • Klimmen
  • Roeien
  • Atletiek
  • Voetballen

Kortom, voor alle buitensporten tijdens koude weersomstandigheden, extreem of mild, komt 24-seven thermokleding goed van pas. Hoe komt het dat dit zo geschikt is voor de buitensporten? Dat heeft vooral te maken met de materiaaleigenschappen van de thermo sokken, thermo shirts en andere kleding van 24-seven.

Materiaaleigenschappen

Een aantal gewilde producten van de 24-seven thermokleding op onze site zijn de thermo shirts en de thermo sokken. Deze hebben ieder verschillende materiaaleigenschappen om ervoor te zorgen dat uw lichaam optimaal wordt beschermd tegen barre weersomstandigheden. Deze materiaaleigenschappen zijn:


Thermosokken

Deze thermokleding is vooral tijdens wintersporten erg handig. De thermo sokken bevatten 30% wol voor een isolerende functie, en 50% polyacryl en 20% polyamide voor een goede afvoer van transpiratievocht. Door deze twee stoffen te combineren en erg strak te weven, hebben uw skisokken zowel een isolerende functie als een vochtafvoerende functie. Bovendien krijgen uw onderbenen een uitstekende ondersteuning door de pasvorm van deze thermokleding.

Thermo shirts

Deze sluiten naadloos aan op uw lichaam. Door de fantastische pasvorm van deze thermokleding trekt u als het ware een tweede huid aan. Deze thermokleding worden gemaakt in zowel longsleeve- als in t-shirtmodellen. Een shirt van 24-seven is gemaakt van 54 % polyamide, 37 % polypropylene en 9 % elastane. Deze kunststoffen isoleren uw lichaam en zorgen tegelijkertijd voor het afvoeren van transpiratievocht. Fantastische, technische en functionele thermokleding dus. Met 24-seven thermokleding kunt u onder de meest extreme weersomstandigheden buiten sporten. Een genot voor alle buitensporters onder ons die hun prestaties zelfs in de winter constant willen verbeteren.

Wij bieden zowel skisokken als thermoshirts als thermobroeken aan. Allemaal van ons eigen merk 24-seven.
In samenwerking met Eureka Textiel BV hebben wij ons eigen merk thermokleding opgezet: 24-seven.
Interesse in onze thermokleding? Ga eens langs bij één van onze verkooppunten en neem een kijkje.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op het nummer 013-5055980 of via het contactformulier.